Transportbedrijf Hertgers BV is een familiebedrijf dat in 1957 werd opgericht door de heer W.J. Hertgers. Oorspronkelijke activiteit was de verkoop van zand. De bedrijfsactiviteiten zijn later door Wim en Teun Hertgers verder uitgebreid met onder andere transport en grondverzet. Op de dag van vandaag is de rood/groene kleurstelling van onze vrachtauto's en machines in de regio welbekend. Geleid door Wim, Evert Jan en Wilco, bieden wij een uitgebreid dienstenpakket waar u op deze website meer informatie over kunt vinden. 


Afspraak is afspraak

Bij Hertgers werken wij volgens traditionele normen en waarden. Dit betekent dat bij ons de klant nog echt “koning” is. Bij ons is afspraak echt afspraak en wij doen er dan ook alles aan om onze beloftes na te komen. Al sinds 1957!


Gespecialiseerd vervoer

Onze belangrijkste focus is het voorzien in betrouwbaar transport. Dit beperkt zich niet alleen tot het vervoeren van los materiaal (zoals zand en grind) maar omvat ook het vervoeren van grotere objecten zoals bouwketen, kantoorcontainers en machines. Deze zijn vaak kwetsbaar en moeten met zorg behandeld worden. Hetzelfde geldt voor de omgang met vervuilde grond. Voor deze saneringsprojecten hebben wij speciale vrachtwagens met overdruk, waardoor schadelijke stoffen niet in de cabine kunnen komen.
 

Meer dan transport; sloop– en grondwerk

Hoewel wij vooral bekend zijn vanwege onze transportactiviteiten doen wij nog veel meer. Klanten kunnen namelijk ook bij ons terecht voor sloop– en grondwerk. Omdat wij zowel kleine als grote machines hebben, zijn wij zowel inzetbaar voor het kleinere werk (bijvoorbeeld het slopen van een schuur of woonhuis), maar ook voor grote zakelijke bouwprojecten.

Onze kracht ligt in het kunnen “ontzorgen” van de klant. Daar gaan wij behoorlijk ver in. Wij slopen niet alleen het oude gebouw maar voeren ook het puin af, maken de grond volledig vlak en kunnen daarna ook de fundering graven voor de nieuwe bouw. Indien gewenst zelfs inclusief riolering! Dit neemt veel stress bij de klant weg en voorkomt dat een bouwproject achter raakt op schema.


Levering van zand, grind en klinkers

Basismaterialen die we in de meeste (bouw)projecten terug zien zijn zand en grind. Zand wordt vooral gebruikt voor versteviging van de bodem of het vervangen van slechte grond en het combineren met gebroken puin zorgt voor een nog sterkere ondergrond. Veel gebruikt voor het aanleggen van opritten en parkeerterreinen.

Daarom hebben wij een grote eigen voorraad zand, grind en klinkers. Deze kunt u natuurlijk bij ons afhalen maar ook gewoon laten bezorgen. Woont u in een woonwijk met beperkte ruimte? Dan kunnen wij de materialen ook in grote zakken (big bags) leveren. Makkelijk toch?
 

Wij staan voor u klaar!

Op onze website vindt u uitgebreide informatie vinden over al onze producten en diensten. Neem bij vragen zeker even contact met ons op. Wij denken graag met u mee!